“Blechexpo” Fuarının Ev Sahibi Baykal Makine
“Blechexpo” Fuarının Ev Sahibi Baykal Makine

“Blechexpo” Fuarının Ev Sahibi Baykal Makine

Bu sene Stuttgart’ta  11.’si düzenlenen Blechexpo Metal İşleme Makineleri Fuarına katılımcı olan Baykal Makine, son teknoloji ürünleri ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Dünya’nın önde gelen makine imalatçı kuruluşlarından Baykal Makine, sektöründe ivmesini her geçen gün artırarak yoluna devam ediyor. En son teknoloji ürünleriyle Stuttgart Blechexpo fuarında boy gösteren Baykal Makine yeni nesil fiber lazer kesim makinesi BLS-F NEO, düşük enerji tüketimi ile öne çıkan abkant pres APHS ve son teknoloji donanım özelliğine sahip boru kesim plazma BPL-H makinelerini sergiledi.

Weinbrenner Alman üreticilerinin saygısını kazandı…

2007 yılında sektörde yüksek teknolojiye sahip Alman Weinbrenner GmbH’inin satın alan Baykal Makine, bu sayede know-how altyapılarını daha da güçlendirerek sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Fuar süresince Baykal Makine standında 2 farklı abkant presi sergilenen Weinbrenner, diğer Alman üreticilerinin de takdirini kazandı. İleri teknoloji donanım özellikleri ve çevre dostu yönü ile öne çıkan Weinbrenner makineleri fuar ziyaretçilerinden tam not aldı.

Almanya’da ev sahibiyiz

Baykal Makine Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Semih Erbek, fuarda yoğun bir müşteri diyaloğu geçirdiklerini ve özellikle yeni nesil fiber lazer kesim makinesinin müşteriler tarafından oldukça talep gördüğünü ifade ederek, “Blechexpo fuarı hem katılımcılar hem de müşteriler için oldukça avantajlı geçti. Stuttgart, Sac İşleme Makineleri sektörünün Almanya’daki kalbi sayılmaktadır. 2007 yılında Alman üretici Weinbrenner GmbH bünyemize kattık. Stuttgart’ta bulunan fabrikamızda yüksek teknolojili makineler üretiyor ve Avrupa’nın sayılı üreticileri arasında yer alıyoruz. Bu sebepten Blechexpo fuarına ev sahipliği yapıyoruz. 3000’den fazla makinemizin bulunduğu Almanya pazarına büyük önem veriyoruz” diye konuştu.