Baykal Makineden Etkileyici Kesim Çözümleri
Baykal Makineden Etkileyici Kesim Çözümleri

Baykal Makineden Etkileyici Kesim Çözümleri

Baykal BLS-NEO fiber lazer kesim makinesi ince malzeme kesiminde, gerek kesim kalitesi ve hassasiyeti gerekse yüksek kesim hızı ve düşük kesim maliyetiyle kullanıcısına en uygun çözümü sunar. Yüksek verimli fiber lazerin gerektirdiği yüksek kesim hızlarını tümüyle bu makinede görmek mümkündür. BLS-NEO büyük veya özel ebatlarda plakaların kesimine imkân vermekte ve endüstrinin farklı alanlarındaki lazer kesim işlerinde benzerleriyle kolayca rekabet edebilir performansı sunmaktadır.

- Üstün rekabet.

BLS-NEO; imalat işlerinde kremayer hareket sisteminin sağladığı kusursuz hassasiyetle kullanılabileceği gibi, fiber lazerin getirdiği düşük maliyetler ile fason lazer kesim işlerinde CO² lazerlere göre çok büyük avantajlarla çalıştırılabilmektedir.

- Sizin için en doğru lazer makinesi.

BLS-NEO; ekonomik yatırım ve düşük işletim maliyeti ile tüm ihtiyaçlarınıza optimum çözüm sunar. Sıra dışı sağlamlığının yanında, yenilikçi kavramlar kullanılarak oluşturulan ve tek parça olarak tasarlanan kaynak rijitliği sayesinde beklentilerinizin üzerindeki doğrulukta sonuçlara ulaşmanızı garanti eder.

- Kompakt, kullanımı kolay, güvenli ve hassas.

BLS-NEO yüksek kalite standartlarında ekonomik yatırım ve işletim maliyetine sahiptir. Ayrıca kompakt yapısı ile de yer sıkıntısı olan müşteriler için mükemmel bir çözüm sunar. BLS-NEO kesime başladığı ilk dakikadan itibaren benzersiz kesim kalitesiyle sizi etkiler.

- Aralıksız kesim çözümleri.

BLS-NEO, hidrolik olarak inip kalkabilen otomatik hareketli çift kesim tablasına sahiptir. Bu özellik sayesinde yükleme-boşaltma zamanı makinenin kesim sürecini minimum şekilde etkilemekte, makine kesim yaparken aynı zamanda boşaltma yapılabilmektedir. Böylece üretim zamanı oldukça kısaltılabilmektedir.

- Kesime başlamak için zaman kaybetmeyin.

BLS-NEO sadece verimliliği ve kompakt olmasıyla değil, aynı zamanda işlenecek malzemeye özen göstermesiyle de ön plana çıkmaktadır. Basit kullanımı ve işlevselliğinin yanında kullanıcısına enerji verimliliği sağlayan lazer kaynakları ve süreç otomasyonu için sayısız olanaklar da sunar. Tek yapmanız gereken kesime hemen başlamak.

- Mükemmel kombinasyon.

BLS-NEO’da dünyada kalitesiyle kendini kanıtlamış üstün teknoloji lazer komponentleri kullanılmıştır. Makine bu sayede gerek üstün kesim kalitesi, gerekse yaygın yedek parça temini ile kullanıcısına güven vermektedir. BLS-NEO mükemmel kombinasyonun eşsiz uyumudur.

- İhtiyaçlarınızı karşılamak için özelleştirin.

BLS-NEO’da isteğe bağlı olarak donanım seçeneklerini bir üst seviyeye yükseltin. 1 kW, 2 kW, 3 kW, 4kW ve 6kW rezenatör seçenekleri ile daha efektif kesimler yaparken, daha fazla verim ve daha fazla zaman elde etmiş olacaksınız. Ayrıca otomasyon çözümlerimizden yararlanarak, üretim maliyetlerinizi de düşürebilirsiniz.