Yenilikler Yine Baykal Makine’den!
Yenilikler Yine Baykal Makine’den!

Yenilikler Yine Baykal Makine’den!

Bu sene 5.’si düzenlenen Bursa Sac İşleme Teknolojileri Fuarı’na katılımcı olan Baykal Makine, son teknoloji ürünleri ziyaretçiler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Dünya’nın önde gelen makine imalatçı kuruluÅŸlarından Baykal Makine, sektöründe ivmesini her geçen gün artırarak yoluna devam ediyor. Son teknoloji ürünleriyle Bursa Sac Ä°ÅŸleme Teknolojileri Fuarı’nın yine gözdesi olmayı baÅŸaran Baykal Makine, sergilediÄŸi yeni ürünler ile ziyaretçilerin takdirini kazanmayı baÅŸardı. Fuar’da sergilediÄŸi yeni nesil fiber lazer kesim makinesi BLS-NEO, yüksek hızlarda elde ettiÄŸini kesim kalitesi ile taret panç pres BPM-T, ergonomik dizaynı ile abkant pres APHS, yüksek ivmelenme hızı ile dik iÅŸlem merkezi BF70/200 ve boru kesim plazma makinesi BPL-H sergiledi. 

Baykal Makine Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Semih Erbek, fuarda yoğun bir müşteri diyaloğu geçirdiklerini ve özellikle yeni nesil fiber lazer makinesinin ziyaretçiler tarafından oldukça yoğun talep gördüğünü ifade ederek, ”BLS-NEO makinesini Türkiye’de ilk kez sergiliyoruz. Daha önce sırası ile EMO, Bulgaristan ve Blechexpo fuarlarında ziyaretçilerin beğenisine sunmuştuk. Baykal Makine olarak bu sene ağırlıklı özel projelere yoğunlaştık. En son Fifa 2022 Dünya Kupası için Katara dünyada benzeri olmayan tam otomatik bükme ve kesme hattı ihraç ettik. Her geçen gün teknolojik yenilikler ile sektöre öncülük etmekteyiz. Ürettiğimiz birçok makine çevreci özellikleri ile rakiplerinden ayrılmaktadır.” diye konuştu.